Isak forlenger med Glimt

Isak Helstad Amundsen har forlenget med Bodø-klubben ut 2023.

Isak Helstad Amundsen og Ulrik Saltnes er nå begge Glimt-spillere ut 2023.  Foto: Bodø/Glimt

Sport

Dermed blir det garantert to brønnøyværinger i Glimt-stallen i tre år til. Lagkamerat og med-brønnøyværing Ulrik Saltnes underskrev kontrakt ut 2023-sesongen i oktober.

Tirsdag ettermiddag ble det ifølge Glimt.no klart at Helstad Amundsen har skrevet ny kontrakt. Han sier til nettstedet at det ikke var noe vanskelig valg.

- Først og fremst resignerer jeg fordi jeg trives godt i klubben og jeg mener Glimt er den beste plassen for min videre utvikling. Treningsmiljøet i klubben er det beste i Norge, og da vil jeg være her, sier han.

Helstad Amundsen har vært Glimt-spiller siden februar 2020. I årets sesong har han vært på banen i fem kamper og spilt til sammen 106 minutter.

- Jeg føler at jeg har tatt steg siden februar. Selv om jeg ikke har fått spilt så mange kamper så har jeg vært på trening hver eneste dag, og føler at jeg fortsetter å ta steg. Jeg jobber hele tiden mot det å være klar når muligheten kommer, sier den løpssterke spilleren.- Nesten på høyde med Brønnøysund kunstgress

Isak Helstad Amundsen setter Nordlands fotballeventyr i perspektiv.

 

Isak fikk sin debut i Glimt-trøya

Ulrik Saltnes spilte hele kampen i sin indreløperposisjon og Isak Helstad Amundsen kom inn som midtstopper i andre omgang.

 

BIL får penger for Isak Helstad Amundsen

Når spillere under 23 år signerer proffkontrakt, har moderklubben krav på utdanningskompensasjon.

 

 

Brønnøyværing signerte sin første proffkontrakt i dag

Isak Helstad Amundsen singerte sin første proffkontrakt tirsdag.

 

Isak H. Amundsen debuterte for Bodø/Glimt

Tyveåringen får nå gratulasjoner fra moderklubben BIL.