BIL Fotball starter med treninger igjen

Fra mandag blir det organiserte treninger.

Mandag startes det opp organiserte treninger igjen.  Foto: Simon Aldra

Sport

BIL Fotball melder på sin hjemmeside at alle som trener må følge «Koronavettreglene». Restriksjonene gjelder i første omgang frem til 15. juni, da vil laget gjøre en ny vurdering basert på Folkehelseinstituttet og Norges Fotballforbunds anbefalinger.

Det tas forholdsregler:

- Kunstgressbanen vil bli delt opp i totalt åtte soner. Sonene kan okkuperes av maksimalt fire spillere og én trener. Det blir satt opp hygienestasjoner med antibaktriell desinfeksjon. Det blir også en egen stasjon for trenerne der utstyr blir rengjort i forkant av øktene, skriver BIL Fotball, som ber medlemmene følge med på lagenes egne informasjonskanaler for dager og tidspunkt lagene trener på.

Fotballkretsen har kontaktet BIL om ulovlig trening

- Kunstgressbanen er stengt, presiserer BIL Fotball.

 

Treninger kan gjennomføres som normalt, ifølge BILs hovedlag

Både BILs hovedlag og Sømna håndball har vært vært i dialog med kommuneoverlegen angående gjennomføring av treninger og kamper.