Bodø/Glimt avlyser treningsleir i Spania

Faren for koronasmitte fører til endringer i sesongoppkjøringen for Ulrik Saltnes, Isak Helstad Amundsen og lagkameratene.

Det er nå fire uker igjen til seriestart i Eliteserien.  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Sport

Bodø/Glimt hadde planlagt klubbens andre treningsuke i Marbella. Men det siste døgnet har antall smitttede med koronaviruset nesten doblet seg i Spania. Mandag kveld var det registrert 1.204 med koronasmitte og 28 mennesker er døde.

Som følge av dette må 1,5 millioner skoleelever, studenter på universiteter og barnehagebarn i Madrid, Vitoria og Labastida holde seg hjemme.

Dette har fått Bodø/Glimt til å avlyse treningsleiren.

"Med bakgrunn i dette, og den usikkerhet som er knyttet til smitterisiko, reiseråd og karantene, har klubben besluttet å ikke reise til Marbella slik planen var", skriver klubben på Glimt.no.

"For klubben vil det nå være svært viktig å ta nødvendige forholdsregler i forhold til smitte internt og eksternt. Klubben vil begrense reisevirksomhet til et minimum, og vil også ta ytterligere grep i klubbens daglig virksomhet", heter det videre i pressemeldigen.


Ulrik Saltnes avslører sin største hemmelighet

Bodø/Glimts indreløper fra Brønnøysund letter på sløret i et intervju på Glimt.no


Gultrøyene skulle møtt Brann på på Marbella neste fredag. Det er ikke klart om treningskampen spilles i Norge. Glimt hadde fem strake seire i treningskampene før det ble tap 3-1 for Rosenborg i Abrahallen torsdag. Siste formtest før seriestart er hjemme mot Tromsø søndag 29. mars. Første kamp i Eliteserien er hjemme mot Mjøndalen 5. april.


Brønnøyværing signerte sin første proffkontrakt i dag

Isak Helstad Amundsen singerte sin første proffkontrakt tirsdag.

Ulrik senket Aafk - Isak er aktuell for stallen

Ulrik Saltnes ble matchvinner på overtid da Bodø/Glimt slo Aalesund 1-0 på Color Line stadion.

Isak er med Bodø/Glimt til Spania

Brønnøyværingen Isak Helstad Amundsen fikk sin A-lagsdebut i treningskamp for Bodø/Glimt fredag. Denne uken er han med på treningsleiren i Marbella.

Isak H. Amundsen debuterte for Bodø/Glimt

Tyveåringen får nå gratulasjoner fra moderklubben BIL.

Tjalg-duo skal trene med Bodø/Glimt

Artur Elisar Stokkvold Figueiredo og Maciej Sobolzynski er allerede i søkelyset til Eliteserie-klubben.