Hallentreprenør fikk varsel om tvangsoppløsning

Hugaas Entreprenør som skal bygge ferdig resten av fotballhallen i Brønnøysund har fått varsel om tvangsoppløsning grunnet manglende regnskap for 2018. Dette ble levert fredag.

Leder i BIL Aina Melstein og prosjektleder for fotballhallen Espen Slotvik.  Foto: Jøran Horn

Sport

Fredag skrev Bodø Nu om den kommende rettsaken mellom Nordic Smart House og Hugaas Entreprenør. Ifølge Bodø Nu krever begge parter millionbeløp av hverandre etter at et byggeprosjekt på Fauske endte med full splid og nedleggelse av arbeid. Ifølge Bodø Nu har selskapet fått varsel om tvangsoppløsning fordi ikke regnskapet er levert til Brønnøysundregistrene for 2018.

Levert fredag

I varselet fra Brønnøysundregistrene står det at foretaket ikke har sendt inn komplett årsregnskap for 2018 innen fristen for å unngå kunngjøring. Dersom ikke komplett årsregnskap er sendt inn innen 3. april vil Regnskapsregisteret varsle tingretten. Når tingretten er varslet skal den tvangsoppløse foretaket uten ytterligere varsel.

Styreleder Roar Aarhaug sier til avisen at regnskapet ble levert fredag i forrige uke. Brønnøysundregistrene gir Aarhaug rett. Der ble kunngjort 6. mars at Regnskapsregisteret har mottatt og godkjent årsregnskapet for 2018 fra Hugaas Entreprenør.

Skal bygge hall for BIL

I januar ble det kjent at Hugaas Entreprenør skal montere resten av stålkonstruksjonen samt vegg- og takplatene på fotballhallen i Brønnøysund.

BIL hadde tilbud fra tre entreprenører og valgte Hugaas, som var den billigste, ifølge prosjektlederen.

- Kontrakten er todelt. Fastprisen er fem millioner inkludert moms. I tillegg kommer materialkostnader, til skruer, beslag og annet som ikke ble levert av Uthaug, og som vi ikke har oversikt over prisen på. Men totalen er innenfor rammen for støtte som ble vedtatt av kommunestyret i desember, sa Espen Slotvik til BAnett i januar.


BIL har signert kontrakt med ny hall-entreprenør

Hugaas entreprenør skal montere resten av stålkonstruksjonen samt vegg- og takplatene på fotballhallen.Fem leverandører har sendt krav til Hugaas for Salhushallen

Kravene beløper seg til over én million.Nå har de fått betalt for Salhushall-abeid

Hugaas sier alle er betalt, men ikke alle sier de har fått pengene.Hugaas har ikke gjort opp for Salhushallen

Fem leverandører har sendt krav på til sammen et millionbeløp til inkasso. - Brønnøy kommune betaler ut 1,2 millioner til Hugaas i dag, som skal gå til underleverandørene, sier eiendomssjefen.Salhushallen ble offisielt åpnet med sang og dans

Ordføreren klippet snoren og spanderte is på alle elevene.Truet med å rive deler av klatreveggen

Nå har Citywall fått betalt 60.000 euro fra Hugaas

Slovenske Citywall mottok onsdag deler av beløpet de mener å ha til gode. De opprettholder trusselen.Klatrevegg-firma savner penger fra Hugaas

Truer med å rive deler av klatreveggen om tre uker

– Har du et bedre forslag? spør finansdirektøren BAnetts journalist.Disse leverte anbud på Salhushallen

Kommunen fikk fire tilbud med en differanse på 14 millioner kroner.