Ulrik Saltnes avslører sin største hemmelighet

Bodø/Glimts indreløper fra Brønnøysund letter på sløret i et intervju på Glimt.no

Ulrik Saltnes.  Foto: Mats Torgersen

Sport

"Elida Spjell har hatt arbeidsuke hos Glimt og har vært med A-laget på deres uke. Hun avsluttet uken med å intervjue tre Glimt-spillere", skriver Glimt.no.

Ulrik Saltnes var en av dem. Han ble blant annet spurt om "tips til hvordan man kan bli en god fotballspiller?"

- Det viktigste er å trives med å spille fotball. Det at man har det bra sosialt og at man synes prosesses er artig. Du må "ofre" en god del, og hvis du synes det er tungt og slitsomt så er det ikke noe vits - da synes jeg en bør gjøre noe annet.

- Ganske nervøs

28-åringen har vært blant Glimts aller beste spillere de siste sesongene og har virkelig etablert seg i Eliteserien. Til tross for det, har han sommerfugler i magen under kamper. Det avslører han på spørsmål om "Din største hemmelighet?"

- Jeg er som en åpen bok, det er ingenting som er skjult hos meg lengre. Men om jeg skal si noe, så kanskje det at jeg fortsatt blir ganske nervøs når jeg spiller? Og at jeg kan bli sjalu og misunnelig på andre spillere når jeg synes de er gode og når jeg skulle ønske jeg fikk til det de får til.


Ulrik Saltnes åpner opp om mental nedtur

- Noen ganger da jeg fikk beskjed om at jeg skulle spille ble jeg sengeliggende i flere dager, sier Bodø/Glimt-spilleren.

Ulrik sentral da Glimt sikret medalje

Ulrik Saltnes med scoring og målgivende pasning i nest siste serierunde.


Rosenborg neste

Glimt har vunnet de fem første treningskampene til nå. Grorud 1-0, Sparta Praha, 2-1, Aalesund 1-0, Strømsgodset 5-0 og Lillestrøm 4-1. Saltnes scoret mot Aalesund og Strømsgodset.

I LSK-hallen scoret Isak Helstad Amundsen sitt første mål, tre dager etter at 20-åringen signerte proffkontrakt.

Tre eller fire treningskamper gjenstår før seriestart:

Søn 1. mars RBK (b)

(Man 16. mars Molde på Marbella)*

Fre 20. mars Brann på Marbella

29. mars Tromsø (h)

* Ikke bekreftet

Eliteserien starter helgen før påske. Bodø/Glimt åpner hjemme mot Mjøndalen søndag 5. april.