Brønnøyværing fant superspissen på Kastrup

Europas heteste spiss ble funnet av brønnøyværing på Kastrup.
Sport

Fredag lurer alle på hvor den norske spissen Erling Braut Haaland og faren var på vei da han tok flyet fra Sola. Stavanger Aftenblad skrev at Manchester var målet, men noen timer senere har brønnøyværingen Sam Jernberg tatt selfie med Haaland på Kastrup.

Til Dagbladet sier Jernberg at han ikke snakket med Haaland, men at han fikk en selfie. Jernberg arbeider ifølge avisen som lærer i Odense og er på vei hjem for juleferie.

Haaland er Europas mest ettertraktede unge spiss etter åtte scoringer for Red Bull Salzburg i champions league i høst. I kjent fleipete tone avslørte han ingenting om sine framtidsplaner overfor Dagbladet. Ole Gunnar Solskjær har i dag avkreftet at Haaland er på vei for å ha noe møte med ham og Manchester United.