Disse jentene jubler for en historisk seier

I høst kunne Terråk ILs håndballag endelig spille hjemmekamper på hjemmebane.

Terråk ILs J11, fra venstre: Lina Helstad Berntsen, Edda Sevaldsen Aarmo, Jenny Nilsen, Elise Nilsen Alstad, Pia Øvergaard, Rebekka Bangstad, Martine Øren Helstad, Karina Bergersen, Amalie Busch Næsvold.   Foto: Terråk IL

Sport

Det skjedde da den nybygde Terråkhallen ble åpnet. Lørdag kom klubbens første seier i Terråkhallen. Det sørget J11-laget for med 10-6 mot Namdalseid.

"Det ble en kjempeprestasjon av jenter-11 i Terråkhallen i dag. Mange følelser var i sving når vi fikk gleden av å vitne den første hjemmeseieren i nyhallen på Terråk. Namdalseid kom best ut, og hadde en tidlig ledelse på 1-3. Forspranget ble hentet inn, og lagene fulgte hverandre tett frem til Terråk fikk fart på spillet og det endte med en solid seier for jentene våre", skiver Terråk IL på Facebook.

Inntil i vår var Nærøyhallen i Kolverereid Terråk ILs hjemmebane. Denne sesongen har Terråk IL Mini-lag for 1.-3. klasse, G10-, J11- og J14-lag, med bortimot 40 spillere til sammen.