BIL-juniorene knuste Olderskog 13-1 og ble seriemester

- Vi startet sesongen middelmådig, men avsluttet veldig bra med fem strake seirer, sier kaptein Michael Storøy.

BILs juniorlag jubler for seriegull. Bak fra venstre trener Martin Einvik, trener Marius Heide Horn, Andreas Fjelldal Ingebrigtsen, Leander Rolfsønn Helmersen, August Einvik Kildal, Michael Storøy, Ruben Dahle Saltnes, Bendik Hemmingsen, Robert Rande, Dennis Aune, Viktor Vikrem Blomseth og trener Kurt Blomseth. Foran f.v.: Hadi Karimi, Mathias Olaussen, Boom Srisuk, Benjamin Martinsen, Eskil Melstein, Victor Stokkvold Figueiredo, Thomas Johnsen, Trym Stenestø Buarøy og Emil Dahle Saltnes.  Foto: Jøran Horn

Sport

Før avspark på kunstgressbanen i kveld toppet Mosjøen juniorserien for Helgeland med 22 poeng, etter å ha spilt alle sine kamper. BIL var to poeng bak og hadde én kamp igjen. Så forutsetningene var enkelt og greit at seier ga seriegull.