Ni spillere scoret da Sømna slo Rørvik

Klatret forbi Brønnøy på tabellen.

Bak fra venstre: Simen Garaas, Anniken Dølmo, Thea Saus, Selma Slåttøy, Signe W. Rørmark, Stine Fagerli, Ida Bjørnvolden, Hege Nielsen, Kamilla Hass, Jan Olve Bjøru. Foran f.v.: Judith Einvik, Johanne Arnes, Linn Synnøve Nilsen, liggende Lise Bjøru og Malin Flostrand.  Foto: Jøran Horn

Sport

Det ble en jevnspilt og spennende kamp da BIL og Rørviks håndballdamer møttes i Brønnøyhallen lørdag. Til slutt ble det 21-21 etter Rørvik-scoring i siste sekund.

Søndag klokken 14 tok Sømna imot Rørvik i Sømnahallen, og der måtte trønderne bite i gresset. Riktignok ledet Rørvik 12-14 til pause, men Sømna snudde kampen i andreomgang og vant til slutt hele 24-19.

Forsvaret og keeperen til Sømna lot med andre ord Rørvik score kun fem ganger i andreomgang.

Sømnas målscorere var Kamilla Hass (8), Stine Cecilie Nygård Fagerli (4), Judith Marie Sund Einvik (2), Julie Wågan Rørmark (2), Johanne Arnes (2), Signe Wågan Rørmark (2), Linn Synnøve Nilsen (2), Julianne Marie Moen (1) og Hege Marie Nielsen (1).

Med seieren klatret Sømna forbi BIL på tabellen, med én kamp mer spilt.