BIL-damene slo Mosjøen

BILs damelag slo Mosjøen borte 21-18.

Det meste klaffet for BIL-damene i søndagens kamp mot Mosjøen.  Foto: BIL

Sport

BIL damene slo hjemmelaget Mosjøen 21-18 søndag, og trener Julie Slapø Moe mener det er fullt fortjent.
- Vi står helt fantastisk i forsvar, og slipper ikke til Mosjøen-spillerne i det hele tatt. Selv med 8(!) utvisninger slipper de ikke til, og vi vinner alle undertallsperiodene våre. Selv når vi er tre utespillere på banen. Bakerst har vi en debutant fra 18årslaget som egentlig er utespiller. Hun står knallsterkt i mål og er virkelig med på å holde oss inne i kampen. Vi er meget fornøyde med en skikkelig lagseier, hvor de fleste spillerne er delaktig, og tar juleferie med god samvittighet! Nå skal vi starte resten av sesongen der vi slutta i dag.