BIL og Sømna møtes til nabooppgjør

Slik er håndballhelga.
Sport

Flere av de lokale håndballagene har kamper i helgen.

Lokaloppgjør

I Sømnahallen er det duket for storoppgjør søndag, når Sømna-damene møter BIL. Da lagene møttes til treningskamp før sesongstart ble det 26-24-seier til Sømna i Sømnahallen. Nå skal det altså kjempes om poeng i 4. divisjon.

BIL har spilt fem kamper, og tok sin første seier forrige helg. De blåhvite har i tillegg én uavgjort og tre tap. Det gir tre poeng og fjerdeplass på tabellen. Sømna har spilt to kamper og tapt begge.

Av aldersbestemte kamper spiller G16 Sømna - Bossmo/Yttern og G14 Sømna-Brønnøysund lørdag, mens det søndag er duket for J10 Sømna - BIL, J10 Sømna 2 - BIL 2, J10 Sømna - BIL 2, J10 Sømna 2 - BIL og J12 Sømna - Sømna 2.

Hjemmekamp for herrene

BILs herrelag spiller sine to første hjemmekamper i helgen. De blåhvite tar imot Sverresborg 2 i Brønnøyhallen lørdag kveld og møter Steinkjer 2 til dyst samme sted søndag. BIL-herrene har tapt sine tre strake kamper, og ligger med det på sisteplass i 3. divisjon.

Søndag er det også følgende aldersbestemte kamper: BIL J 16 - Bossmo/Yttern, BIL G 16 - Bossmo/Yttern og BIL 2 16 Bossmo/Yttern 2.