Det var 60 deltakere. Gitt værmeldingene og det været som var på søndag, med tildels mye regn og vind innimellom, er vi som arrangører fornøyd med deltakelsen. Forholdene var stort sett like for alle, og til tross for været ble det oppnådd gode resultater.

Kine Bekkevold vant stevnet foran Jøran Nordhuus og Marius Hagfors. Det var første gang det ble en kvinnelig samlagsmester utendørs i vårt samlag. Resultatene på de tre medaljevinnerne var også gode, med hhv. 343,342 og 342 poeng. Robert Lorentsen skjøt solide 343 poeng i klasse 2. Dette er samme resultat som nummer to i denne klassen hadde på Landsskytterstevnet i år. I V73 skjøt Gunnbjørn Fagervik (Mosjøen) 350 poeng med 10 innertiere i finalen og totalt 28 innertiere, et resultat helt i landstoppen i denne klassen.

For skytterne fra Brønnøy ble det i tillegg til Robert Lorentsen sin seier i klasse 2 også klasseseiere for arrangørlaget i V65 ved Lars Nordhuus, i jegerklassen ved Alf Rune Alexandersen og i Nybegynner voksen ved Hanne Nicolaisen. Julie Bjørgan fra Øvre Velfjord vant klasse rekrutt.

Jøran Nordhuus, leder i Brønnøysund skytterlag