BILs G16-lag møtte trondheimslaget Flatås i ettermiddagens 8-delsfinale i B-sluttspillet av Storsöcupen. Det sto 0-0 etter ordinær tid. Dermed måtte vinneren kåres på straffekonkurranse. I den hadde trønderne mest is i magen og marginene med seg.

- De skapte null og niks. Vi hadde stang ut hele kampen og burde avgjort. Så det er vår egen feil, sier BIL-trener Alexander Ediassen.

Første sak fra Östersund:

BILs G16 deltar denne uken på Storsjöcupen. I åpningskampen tirsdag ble det en fin 4-2-seier mot Vidar Riseths moderklubb, Neset IL, fra Frosta.

Dagen etter ble det 2-2 mot Charlottenlund fra Trondheim. I siste gruppespilkamp møtte de Östersund tordag. Det endte med braktap 1-5.

BIL-trener Alexander Ediassen oppsummerer gruppespillet slik:

- Det ble litt berg-og-dalbane. Vi spilte en meget bra førstekamp. Uavgjort mot Charlottenlund var skuffende, for vi var ganske mye bedre til det gjensto ti minutter. Og så bommet vi totalt med taktikken i siste kamp, sier Ediassen.

Charlottenlund vant gruppen med to seirer og én uavgjort, som gir syv poeng. Östersund kom på andreplass med fire poeng. BIL hadde også fire poeng, men dårligere målforskjell, og endte dermed på tredjeplass - som betyr B-sluttspill. Der møter de trondheimslaget Flatås i ettermiddag.

Formkurven i de tre første kampene har altså vært nedadgående for BIL. Skal Ediassens berg-og-dalbane-lignelse holde stikk, må det nå være klart for en opptur i B-sluttspillet. Saken oppdateres etter 8-delsfinalen.