BILs a-lag tapte 3-1 for Grand i Bodø lørdag.

- 3-1-målet kom på overtid etter at vi la om til 4-2-4 i jakten på utligning. Vi skaper nok sjanser til å vinne, er tre ganger alene med keeper blant annet. Så vi kan ikke skylde på noen andre enn oss selv for at vi taper, sier BIL-trener Alexander Ediassen.

Benjamin scoret i comebacket

Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 på Aspmyra kunstgress seks minutter før pause. Kvarteret ut i andre omgang utlignet innbytter Benjamin Segli til 1-1 i comebacket like etter at han kom inn.

Men Grand utnyttet en feil og svarte på tiltale få minutter senere.

- Vi slipper inn et kjedelig mål til 2-1 etter et unødvendig brudd på midten. Vi skaper sjanser på slutten også etter at vi la om til 4-2-4, men tre minutter på overtid kontret de altså inn 3-1, forteller Ediassen.

Fra startoppstillingen i forrige kamp hjemme mot serieleder Mo IL manglet han Tommy Horn, Henning Borgen Gladsø og Oliver Unwin - som spilte sin siste kamp i BIL-trøya. Mens kaptein Nikolas Slotvik og Isak Helstad Amundsen var tilbake.

BILs lag (4-3-3): Brayn Musoni - Sevald Bøkestad Andreassen, Nikolas Slotvik, Tobias Lund Korgaten, Marius Heide Horn - Isak Helstad Amundsen, Adrian Sandvik, Eskil Mikkelsen Svartis - August Einvik Kildal, Joakim Stormo Halsen, Andreas Blomstervik Hansten.

På benken: Benjamin Stegli (inn for Kildal fra 60.), Kildal (inn for Andreassen fra 80). Ørjan Valan Haugen.

Forbigått av Mosjøen

Etter tre seirer og én uavgjort på de fire første kampene, har nå BIL nå tapt to på rad. De blåhvite falt ned til fjerdeplass på 4. divisjon HeSa-tabellen med ti poeng på seks kamper.

Mosjøen, som trenes av Bjørn Arve Lund og har Stian Kristiansen på laget, slo Åga 2-0 borte og har nå 12 poeng på like mange kamper.

Lasse Hansen Lien og Bodø/Glimt 2 på andreplass har også 12 poeng, med én kamp mindre spilt.

Mo IL tok sin syvende strake seier med 3-1 mot Innstranden og topper tabellen suverent med 21 poeng.

To hjemmekamper før ferien

BIL har tre kamper igjen av vårsesongen. Fauske/Sprint hjemme førstkommende lørdag, Åga borte neste lørdag og så Mosjøen hjemme onsdag 27. juni.

Tap også for Vega og Sømna

Det ble en poengløs helg også for våre lag i 6. divisjon Helgeland. Vega tapte 2-0 borte mot Sandnessjøen 2 og Sømna gikk på et 1-3-tap hjemme for Dønna/Herøy. Sømna ledet 1-0 til pause etter scoring av debutant Alfinn Holm.

Rødtrøyene tar nå sommerferie på syvende og tredje sisteplass med fire poeng på seks kamper.

Sommerkampen for herre og damelag mot utflytterne spilles på Sømna stadion fredag 20. juli.

Vega er tabelljumbo med to poeng etter fem spilte kamper.

Gultrøyene har tre bortekamper igjen av vårsesongen: Herøy/Dønna førstkommende lørdag, Silkefot 22. juni og Gruben 23. juni.

I 6. divisjon Trøndelag ligger Bindal/Kolvereid 2 på åttende og tredje sisteplass med syv poeng på åtte kamper.

BILs G19 og J19 topper tabellen

BILs G19-lag banket Gruben 5-0 hjemme i dag og klatret til topps på tabellen med to poeng på fem kamper. Laget startet med 4-2-seier i Sadnessjøen. Deretter ble det 0-1-tap hjemme for Stålkam, 11-0-seier borte mot Mosjøen og 1-1 hjemme mot Åga. Siste kamp før sommerferien er borte mot Stål 24. juni.

I J19-serien har BIL tatt ferie med seks poengs ledelse på Åga, som har én kamp til gode.

Det spilles trippel serie. BIL slo Åga i bortekampen 4-2. Forrige helg fikk ranværingene med seg fire poeng hjem fra Brønnøysund etter 3-3 og 4-2-seier.

BIL har i tillegg slått Mosjøen 10-1, Bossmo/Rana 7-0, Mosjøen 5-0, Halsøy 2-0, Halsøy 6-1, Bossmo/Rana 6-0.