Bodø/Glimt har slitt med måltørke og ligger på nedre halvdel i av tabellen i sin comebacksesong i Eliteserien. Men på Aspmyra søndag kveld kan de gule være i ferd med å skaffe seg tre sårt tiltrengte poeng.

Utlignet før pause

Glimt scoret nemlig da kampen var bare noenogførti sekunder gammel. Det var Kristian Fardal Opseth som scoret i hjemmelagets aller første angrep. Men Strømsgodset fikk sitt øyeblikk i den andre enden av første omgang: Jonathan Parr scoret for drammenserne, slik at stillingen ble 1-1 til pause.

Straffemål

I andreomgang presset Strømsgodset, og ifølge VG Live fikk de en scoring feilaktig annulert i det 59. minutt. Ifølge NRKs Radiosporten var annuleringen riktig, fordi Marcus Pedersen står i offside og forstyrrer keeper når Tokmac Nguen skyter.

I det 64. minutt slår Glimt tilbake: Martin Bjørnbak scoret Glimts andre mål, til stor jubel fra hjemmefansen.

Men i det 82. minutt går Godset-innbytter Amahl Pellegrino i bakken, og gjestene fikk straffe. Den setter Eliteserie-toppscorer Marcus Pedersen i mål. 2-2!

Det ble sluttresultatet, og Bodø/Glimt ligger tredje nederst på tabellen etter kampen.