Det står alltid mer på spill enn poeng når BIL og Sandnessjøen møtes. Gultrøyene vant sesongens første presitisjeoppgjør på hjemmebane 33-25 onsdag.

Ujevn prestasjon

Benjamin Engelsnes ble kampens toppscorer med 13 scoringer. Erling Jøraholmen, Emil Lande Johnsen og Arve Schjølberg scoret fire mål hver. Hos hjemmelaget tegnet hele ni spillere seg på scoringslisten.

- Guttene forteller om bra spill i perioder, men det ble for ujevnt. Vi manglet også Tommy Horn, sier hovedtrener Frank Bjortjønnli. Han er nettopp kommet hjem etter en ryggoperasjon.

Nå er det full mobilisering til årets viktigste kamp.

- Tommy er med igjen, og alle guttene er klare til å full spiker fra start. Det nytter ikke med finspill og kos. Ingen ting smaker bedre enn å slå Sandnessjøen. Vi skal ta revansj, sier Frank Bjortjønnli, som er tilbake på trenerbenken lørdag.

Sandnessjøen ligger på åttendeplass i 3. divisjon med 15 poeng. BIL har ni poeng på tiendeplass når tre serierunder gjenstår.

Neste helg kommer Skogn og Lånke til Brønnøysund.

18 x BIL-SIL i aldersbestemt

BIL og SIL er de to av de største klubbene i regionen med henholdsvis 28 og 36 lag. I helgen skal aldersbestemte spillere i blått og gult møtes i til sammen 18 kamper i Brønnøyhallen. I tillegg går ett oppgjør Stamneshallen.

I damenes 4. divisjon avslutter både BIL og Sømna sesongen med bortekamper mot serieleder Steinkjer og Skogn lørdag og søndag.