Treningskampen på Aspmyra mellom Glimt og Tromsø søndag, «Kampen om Nord-Norge», ble helt plutselig svært målrik.

Først satte Glimts Kristian Fardal Opseth inn 1-0 til hjemmelaget i 23. minutt, før Martin Bjørnbak med hjelp fra Fredrik André Bjørkan og et frispark økte ledelsen for hjemmelaget til 2-0 i 25. minutt. Men ikke før var hjemmelaget ferdige med å feire reduserte Tromsøs Christian Landu-Landu til 2-1 i 26. minutt, skriver BodøNu.

I 36. minutt sørget Tromsøs Jostein Gundersen for å øke hjemmelagets ledelse til 3-1; han satte ballen i eget mål.

Ulrik Saltnes får fire minutter senere gult kort for det Nordlys beskriver som en «noe hodeløs takling» av samme Gundersen.

Ifølge samme avis får Ulrik en sjanse i 64. minutt; han får ballen ved 15 meter, men setter den et par meter over tverrliggeren.

I 69. minutt øker Glimt avstanden til Tromsø; 4-1 signeres Kristian Fardal Opseth.

Kampen, der Ulrik Saltnes bar kapteinsbåndet, endte altså med at Glimt smadret gjestene fra Troms. Ulrik fikk for øvrig et terningkast fem fra BodøNu.