BIL rundspilt i Bodø

BIL-herrene har levert imponerende borteseiere denne sesongen. Men ikke på lørdag.

Da BIL tok i mot Bodø/Glimt 2 på Brønnøysund kusntgressbane i mai i fjor endte det med seier til de blå. Etter det har det vært lite poeng å hente i kamp mot de gule.  Foto: Simon Aldra

Sport

Da BIL møtte Meløy på bortebane i Glomfjord i august reiste de blåkledde (for anledningen i sine oransje bortedrakter) hjem med ni mål, og null baklengs.

Overkjøringen var så total at selv keeper Tommy Horn kastet på seg en spillerdrakt og satte inn ett mål på tampen.

Imidlertid gikk det ikke like bra på lørdag, da Alexander Ediassens spillere målte styrke med Bodø/Glimt2 på Aspmyra.

Kampen endte nemlig hele 8-0 til hjemmelaget, med 3-0 som pauseresultat.

– Vi var ikke på i det hele tatt. Vi hadde med noen spillere det virket som ikke ville være der i det hele tatt. Jeg har aldri vært med på å slippe inn så mange mål i en kamp før, med noen av disse spillerne, og det har blitt noen hundre kamper for å si det sånn, sier en skuffet BIL-trener Alexander Ediassen søndag.

Bodø/Glimt 2 har vunnet fem av de siste seks kampene mot BIL, med 4,7 mål i snitt, mens bil har vunnet én av seks, med ett mål i snitt.

Sist BIL slo Bodø/Glimt 2 var i mai 2016, da Bodø-laget ble sendt poengløse hjem fra Brønnøysund.

Bodø/Glimt ligger på 2. plass på tabellen i 4. divisjon avdeling 1 HESA, med 49 poeng, bare bak Stålkameratene som har 51 poeng.

BIL ligger på femteplass med 29 poeng, bak Fauske/Sprint som har 35.

Sesongens siste kamp for BIL er mot tabellnabo Grand Bodø, som ligger rett bak BIL, med samme poengsum. Denne går på Brønnøysund kunstgressbane lørdag. BILs damelag avslutter også sesongen med hjemmekamp lørdag mot Innstranden 2.