- Det er fint at de viser interesse. Tidligere har kontraktsforhandlingene vært litt treige, nå ser det ut som de kan gå raskere, sier Glimt-spilleren.

Sportslig opptur

Saltnes har vært èn av Bodø/Glimts heteste spillere de siste månedene. Han har funnet seg til rette som indreløper på laget som leder OBOS-ligaen suverent. Brønnøyværingen står bokført med fem scoringer så langt i årets sesong, noe som er langt flere enn han har hatt tidligere sesonger. Saltnes mener den sportslige oppturen gjør forhandlingene lettere.

- Det hjelper selvfølgelig at jeg har spilt noen gode kamper i år. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg trives veldig godt. Hvis jeg er fornøyd med forslaget til Glimt er det stor sjanse for at jeg forlenger med klubben.

Gjennombrudd

Før sesongen var framtiden i Bodø usikker for Saltnes. Han var misfornøyd med manglende spilletid, og ønsket seg vekk. Han valgte og bli værende i klubben, og årets sesong har vært hans definitive gjennombrudd i Bodø/Glimt-drakta.

- Det snur raskt i fotball. I viner var jeg nærmest bestemt på å forlate klubben. Nå stortrives jeg både med laget og i byen. Trivsel er en viktig faktor til suksess, samtidig som jeg har fått rikelig med tillitt og mye selvtillit etter gode prestasjoner, sier brønnøyværingen.

Trenger pause

Nå er han på ferie i Brønnøysund. Han innrømmer at kroppen merker belastningen.

- Det verker i beina. Jeg trenger noen rolige dager før jeg begynner å trene igjen. Formen må holdes ved like i ferien. Jeg blir kanskje å delta på noen fotballtreninger, men hovedsakelig følger jeg et treningsprogramet fra klubben.

Glimt starter treningen igjen neste onsdag.