Tjalg-turnere er først ut på storstevne

Tjalgs ungdomsgruppe Foran fra venstre: Nuha Al-Abouri, Mathilde Holm, Ida-Lill Holm Ekroll, Siril Andersen, Nora Aasen, Michael Storøy, Regine Alida Klausmark, Melissa Ekroll, Emma Jørgensen, Lotte Høvik Torgnes og Mia Slettaune Aasen. Maiken Elise Bremstein og Eirin Elise Sund er også med. Reiseledere er Eva Ekroll og Marianne Høvik  

Sport

Forrige helg var de yngste Tjalg-turnerne på stevne i Mo i Rana. Denne helgen er det ungdomsgruppen med turnere i alderen 12-16 år sin tur. De satte kursen for stevnehelg i Mosjøen nå i ettermiddag.

På husk-og-pakk-lista står de vanlige tingene, samt badetøy og klær til diskotek.

- Deltakerne på stevne har adgang til basseng når vi kommer fram i kveld, forteller Marianne Høvik Torgnes som er reiseleder sammen med Eva Ekroll.

Stevnet starter med felles defilering gjennom Mosjøens gater til Kippermohallen lørdag. Tjalg er første gruppe ut på oppvisningen.

- Det blir også turnverksted og workshop der alle ungdomene og trenerne skal være med å lage en uforglemmelig og sosial treningsøkt. Det blir kjempeartig. Og på kvelden er det ungdomsdiskotek med innleid DJ, forteller Marianne Høvik Torgnes.

17 klubber er påmeldt til stevnet som er for ungdom og voksne. BILs dameturnere deltar også.