BILs A-lag gikk på et tap i serieåpnigen, men i sesongens første hjemmekamp tirsdag ettermiddag har det startet bedre. Christian Haugen satte inn 1-0 til BIL etter 6 minutter, og økte til 2-0 kun to minutter etterpå. I det 12. minutt scoret Glimt, men etter 24 minutter fullførte Haugen sitt hat trick.

• Se videointervju med Haugen på høyre side!

Dominerte første

BIL dominerte førsteomgang, mens Glimt 2 kom sterkere tilbake i andreomgang, og holdt ballen langt fremme store deler av omgang.

Tidvis i overkant langt fremme, og BIL-keeper Tommy Horn klarte å hindre utligning fra Bodø-gutta mer enn en gang.

Kampens eneste gule kort kom til Glimt 2s Brage Breivik

Defensiv andre

BIL-trener Alexander Ediassen lot sitt lag spille defensivt de siste 45 minuttene, og det sikret også 3-1 og 3 poeng til hjemmelaget.

– Vi hadde håpet på første trepoenger i dag. Vi rettet opp en del av det som var feil mot Fauske. Ble litt junior mot senior. Nå sto vi etter i duellene. Vi hadde håpet å styre, men spiller litt safe i andte. Viktig for oss å tre poeng tidlig, sier han etter kampen.

BIL-trener Alexander Ediassen. Foto: Simon Aldra
Tremålsscorer Christian Haugen. Foto: Simon Aldra