Rakvaag ledet Hulløy til eliteserien

Kan møtes til høsten Lars Magnus Klaussen og Kenneth Rakvaag (t.h.) har mange sesonger sammen på Vegakameratene. Til høsten kan de bli motstandere. 

Sport

Spillende trener Kenneth Rakvaag og Hulløy grep sjanse nummer to og sikret opprykket til eliteserien i futsal søndag. Bodø-laget nådde ikke opp i sluttspillet om to plasser på hjemmebane i mars. Da vant Vadmyra play offen foran Klemetsrud.

Klemetsrud ble imidlertid tatt i juks og fratatt opprykket. Hulløy og Utleira, som kom på de neste plassene, la inn protest på at Oslo-laget hadde brukt tre ikke spilleberettigede spillere under falskt navn. Jukset ble avslørt, protesten tatt til følge og NFF satte opp en opprykksfinale mellom Hulløy og Utleira. Den vant Hulløy 5-2 hjemme i Stordalshallen søndag.

– Jeg synes det er så utrolig fortjent at vi klarer det. Forrige gang var vi nok altfor nervøse og ingenting fungerte som det skulle, men i dag var vi mye mer avslappet og hadde senkede skuldre inn mot denne kampen, sa den tidligere vegakameraten Kenneth Rakvaag til Avisa Nordland, rett etter at opprykket var i boks.

Landslagskeeperen ble hentet til Hulløy etter at proffoppholdet i Italia fikk en brå slutt på grunn av en lårskade. Han ble lånt ut til Vegakameratene i januar og bidro til å berge eliteseriekontrakten. Han debuterte for sin nye klubb i play offen og spilte søndagens finale.

- Er du klar for å møte Vegakam neste sesong, nå da?

- Jeg vet ikke enda, må ha litt betenkningstid. Har et par utenlandstilbud, så får jeg se i forhold til kropp og så videre. Jeg blir nok ute noen måneder nå med en lyskeskade, sier Kenneth Rakvaag.

Eliteserien neste sesong ser slik ut: Årets seriemester Sandefjord Futsal, Grorud, Vesterålen, Sjarmtrollan, Tiller, Vegakameratene, KFUM, Nordpolen, samt nyopprykkede Vadmyra og Hulløy FC.