Spillende trener Kenneth Rakvaag og Hulløy grep sjanse nummer to og sikret opprykket til eliteserien i futsal søndag. Bodø-laget nådde ikke opp i sluttspillet om to plasser på hjemmebane i mars. Da vant Vadmyra play offen foran Klemetsrud.

Klemetsrud ble imidlertid tatt i juks og fratatt opprykket. Hulløy og Utleira, som kom på de neste plassene, la inn protest på at Oslo-laget hadde brukt tre ikke spilleberettigede spillere under falskt navn. Jukset ble avslørt, protesten tatt til følge og NFF satte opp en opprykksfinale mellom Hulløy og Utleira. Den vant Hulløy 5-2 hjemme i Stordalshallen søndag.

– Jeg synes det er så utrolig fortjent at vi klarer det. Forrige gang var vi nok altfor nervøse og ingenting fungerte som det skulle, men i dag var vi mye mer avslappet og hadde senkede skuldre inn mot denne kampen, sa den tidligere vegakameraten Kenneth Rakvaag til Avisa Nordland, rett etter at opprykket var i boks.

Landslagskeeperen ble hentet til Hulløy etter at proffoppholdet i Italia fikk en brå slutt på grunn av en lårskade. Han ble lånt ut til Vegakameratene i januar og bidro til å berge eliteseriekontrakten. Han debuterte for sin nye klubb i play offen og spilte søndagens finale.

- Er du klar for å møte Vegakam neste sesong, nå da?

- Jeg vet ikke enda, må ha litt betenkningstid. Har et par utenlandstilbud, så får jeg se i forhold til kropp og så videre. Jeg blir nok ute noen måneder nå med en lyskeskade, sier Kenneth Rakvaag.

Eliteserien neste sesong ser slik ut: Årets seriemester Sandefjord Futsal, Grorud, Vesterålen, Sjarmtrollan, Tiller, Vegakameratene, KFUM, Nordpolen, samt nyopprykkede Vadmyra og Hulløy FC.