Møter verdens beste

Vegakameratene møter futsalens svar på Messi og Xavi i London.
Sport

Med det fjerde seriegullet på rad i lomma en spillehelg før slutt i Norge, starter Vegakam forberedelsene til høstens europacup med treningskamp mot Baku United siste helgen i mars.

Det helproffe laget med aserbadjans hovedstadsnavn ble stiftet i 2008, holder til i London og har hentet de spanske futsal-legendene Javi Rodriguez og Marcelo Dos Reis Soares.

- Javi Rodriguez har vunnet alt som kan vinnes og er den største gjennom alle tider i europeisk futsal. Begge har vunnet det er som mulig å vinne med landslaget, VM-gull henholdsvis i 2000 og 2004. Sammen reiste de rundt med Spania og hentet pokaler helt uten skam, skriver Vegakam på nettsiden sin.

Spanjolene er begge født i 1974, så det er snakk om to meget rutinerte herrer.

De to siste sesongene ble Baku United britiske mestere og skal i likhet med Vegakam spille i høstens UEFA Futsal Cup, som er futsalens Champions League.

- Baku er et lag som ligger rett over oss i nivå, men som satser mye penger på å bli bedre for tiden. Gøy å bli invitert, sier kaptein Jan Are Klaussen.

Helgen 15.-16. mars avsluttes den norske eliteserien i Ekeberghallen. Før de to siste kampene leder Vegakam 12 poeng foran Grorud. Det betyr altså at seriegull nummer fire på rad allerde er i boks.