Knuste sølvguttene

Vegakameratene knuste fjorårets sølvgutter Tiller 5-1 og klatret til topps på eliteserietabellen tirsdag. Se video fra kampen.

Scoringer

Sport

Jakten på det fjerde seriemesterskapet på rad er med andre ord i full gang. Sesongen startet med 3-3 mot Grorud og 3-1-seier mot KFUM i den første spillehelgen. Søndag ble Nidaros slått 3-1.

Takk for sist

Tidligere Nidaros-spiller Morten Ravlo ga kameratene ledelsen 1-0. Så ble det litt kluss etter et billig frispark og Nidaros utlignet til 1-1. Christopher Moen spilte deretter fri Thomas Klaussen og det ble 2-1. Han fikk i sin tur ballen i handa liggende i egen 6-meter og det ble straffe. Sandnessjøværingen Stian Reinertsen tok straffen, men Kenneth Rakvaag reddet. Så kom punkteringen med Petter Høvik og Vega vant 3-1.

Tirsdag fikk altså Tiller 5-1 i sekken. Storscorer Thomas Klaussen fornektet seg ikke denne gangen heller og endte opp med hat trick. Christopher Moen og Jonas Wiseth scoret ett mål hver.

Vegakameratene er det eneste laget som har spilt fire kamper, og topper eliteserietabellen med ti poeng, etter tre seirer og en uavgjort. Kongsvinger på andreplass er bare ett poeng bak, etter å ha tatt full pott på tre kamper.

Tromsø neste

Eliteserien i futsal består av ti lag. Lagene skal møtes to ganger hver, hvilket betyr 18 kamper fordelt på ni spillehelger. De to første serierundene ble spilt i Trondheim. Kampene mot Nidaros og Tiller ble avtalt flyttet til et mer passende tidspunkt for lagene, slik reglene åpner for. Siste serierunde før jul spilles i Tromsø helgen 14. og 15. desember, med de nyopprykkede Sjarmtrollan som vertskap. Vegakam møter Solør og Ørn Horten i Breivikahallen.

Vegakam er også videre i cupen (NM) etter å ha slått Pumas 2-1 i første runde.