Snartur fra Selvær til Husøy tok ti timer

Lillian Otheliussen i Selvær skulle bare en snartur til Husøy. Fra hun dro og til hun var hjemme igjen gikk det ti timer.

ENDRER REGLER: Ferjepassasjerer blir rådet til å sitte i bilene. - Hold avstand, sitt i bilen under fergeoverfarten, hvis det er mulig, oppfordrer direktør for transport og infrastruktur i Nordland fylkeskommune, Odd Inge Bardal. SPARETILTAK: Fylkesmyndighetene vurderer å gå fra betjent til selvbetjent kiosk på ferja som trafikkerer sambandet til og fra Træna, og å begrense passasjertallet for å spare kroner på mannskapssida. begge foto: kari-ann dragland stangen Ferja Husøy i ferjeleiet på Husøy. Samferdsel, kommunikasjoner, rutetilbud. 220719  Foto: kari-ann dragland stangen

Pluss

Hurtigbåtturen fra Selvær til Husøy er unnagjort på under halvtimen. Men det forutsetter at båtene går når de skal gå. Det gjorde de ikke den dagen og dermed ble det langt fra noen snartur for de som skulle til øya lengst nord i Træna.