Rånetoget gikk som planlagt på Vega

På Vega er 17.-maikomiteen glade for å ha Nils Hilmar Gullsvåg, som har laget TV-sending til grunnlovsdagen der folket ikke får lov å komme sammen for å feire fysisk.

Selv om årets grunnlovsdag har vært noe begrenset med tanke på sosiale sammenkomster, så var det heldigvis noe som kunne gjennomføres som vanlig. Rånetoget kjørte innom flere steder på øya, og mange kom ut i finstas med flagg for å hilse på.  Foto: S

Pluss

Grunnlovsdagen 2020 kommer nok til å bli husket i lang tid framover, men en annerledes feiring kan også være en fin feiring. Digitale sendinger, både lokale og nasjonale, tar over for mye av det vi er vant med. Fra Vega blir det TV-sending både på kommunens nettsider, på Vegasiden på Facebook og via BAnett klokken 11 på grunnlovsdagen.