Brønnøyfrisører håper på dansk løsning

Regjeringen varsler nye tiltak for å hjelpe bedrifter.-Norge har gjort som Danmark; stengt ned oss alle. Da må de også gjøre som Danmark og kompensere utgiftene våre, sier frisør og selvstendig næringsdrivende Lene Mari Krokaa.

Frisør Lene Mari Krokaa til venstre og innehaver av Karisma Line Christensen (midten)som her står med kollega Ariel Bjørnli, forteller nå hvordan situasjonen har utviklet seg, etter at de måtte stenge ned i likhet med alle landets frisører 12. mars.   Foto: Matti Riesto

Pluss

BAnett var innom frisørsalongen Karisma 12. mars, samme dag som de i likhet med alle landets frisører ble pålagt å stenge ned, som følge av korona-krisen. Frisørene var positiv til nedstengningen som et smitteverntiltak, men spådde økonomisk krise. Frisør og innehaver av Karisma Line Christensen som har fem ansatte, og frisør og selvstendig næringsdrivende Lene Mari Krokaa, som leier stol på Karisma, forteller nå hvordan situasjonen har utviklet seg for dem etter nedstengningen.