Registrene har 350 kontorer på Sør-Helgeland nå

Siden 13. mars har 370 av 450 ansatte ved Brønnøysundregistrene hatt hjemmekontor. Det har medført at noen registre og en del utviklingsarbeid må nedprioriteres, men på andre områder går saksbehandlingen raskere enn før.

370 registeransatte har i disse dager hjemmekontor. Flere av dem har sendt noen stemningsrapporter fra de ulike hjemmekontorene. Her er et utvalg.  Foto: Brønnøysundregistrene

Pluss

Etter at de strenge nasjonale korona-tiltakene ble innført 13. mars, da skolene ble stengt og en rekke andre regler ble innført for å forhindre spredning av koronaviruset, har flesteparten av de ansatte ved Brønnøysundregistrene jobbet hjemmefra. Samme dag ble flertallet nemlig pålagt å ha hjemmekontor. 350 av de 370 som nå jobber hjemmefra er ansatte som i utgangspunktet har kontorsted ved de ulike lokalene i Brønnøysund.