Bestemor lot seg begeistre, sånt blir det BA-blomst av

Solrunn Saus er svært takknemlig for at håndballgruppa i Sømna arrangerte håndballskole i vinterferien.

Solrunn Saus er begeistret bestemor og glad for tilbudet med håndballskole i vinterferien. Her deler hun BA-blomsten til Stine Fagerli som mottar den på vegne av Aya Zubar (t.v.) Tage Ovesen Buvik, Jens Arnes, Simen Garaas, Sara Slåttøy, Hadi Karimi, Tiril Graven og Signe Wågan Rørmark.  Foto: Hildegunn Nielsen Hanssen

Pluss

Mandag til onsdag denne uka ble det arrangert håndballskole for barn fra 1. klasse til og med 7. klasse i Sømnahallen. 40 unger var påmeldte og onsdag var det duket for turnering. På tribunen sto både foreldre og besteforeldre, en av dem var Solrunn Saus. Hun mener initiativtakerne til dette fortjener denne ukas BA-blomst.