Lykkelig Putti Sander Langø etter premieresuksess

Det ble tidendes Putti Plutti Pott premiere med Sander Langø og Steffen Franco Hollup i hovedrollene.

Et nydelig samspill mellom Steffen Franco Hollup i Onkel Pers skikkelse og Sander Langø som Putti plutti plott, Caroline spilt av Marie Stangnes og Bo Høgeli som Petter   Foto: Bente Milde

Pluss

Med smil fra øre til øre kunne Sander Langø (10) gå fra scenen etter publikums applaus i ettermiddag på samfunnshuset i Brønnøysund. Med strålende klar sang, entertainerens muntre letthet, presis timing og et strålende samspill med Steffen Franco Hollup og de øvrige på scenen, så ble det suksess for tiåringen og teamet. Da sceneteppet åpnet seg for premieren, så var det båret inn ekstra stoler til alle som ville se, totalt 400 stoler i en fullsatt sal.