Rådgivernettverk takker lokalt næringsliv - spår stor regning

Fylkestinget får samlet uttalelse fra rådgivernettverket på Sør-Helgeland som uten endring spår store kostnader i form av elevers omvalg .

Rådgivernettverket Sør-Helgeland anbefaler fylkestinget å gi elevene et reelt programfag-valg. Fra venstre Sigrid Dybvik Langfors (Brønnøysund videregående skole), Maria Lund (Sør-Helgeland Opplæringskontor), Knut Karlsen (Vega barne og ungdomsskole), Aud Arnesen Ansnes ( Salhus barne og ungdomsskole), Miriam Fallmyr (Havbruksakademiet), Per Storvik (Hilstad barne og ungdomsskole), Lisa Wassås Kveinå (Brønnøysund barne og ungdomsskole), Eli Kolsvik Garaas (Vik skole i Sømna), Marianne Stoveland (Brønnøy barne og ungdomsskole ) og Beate Gjessing (Brønnøysund videregående skole) .  Foto: Bente Milde

Pluss

Rådgivernettverket på Sør-Helgeland har i dag vært samlet, og de takker lokalt næringsliv.