Thina synes det er nok skam nå

- Foreldre tør ikke fortelle at de har dårlig råd, sier Thina Nordfjellmark i Rødt Sømna, som tror sentraliseringen av skolefag vil synliggjøre et markert klasseskille.

Thina Nordfjellmark i Rødt Sømna mener vi vil få se et veldig markert klasseskille i samfunnet, mellom dem som har råd til å holde en ekstra husholdning for de unge som kan bruke tiden sin på skolen med fagene de ønsker, og de som ikke kan det.   Foto: Privat

Pluss

"Det er absolutt ikke vanlig at foreldrene betaler hybelen, det er kun de med "rike" foreldre som gjør det! De fleste av mine venner må betale hybelen selv. Miljøterapeuten burde ikke si slik, å gjøre forskjellen mellom fattig og rik enda større. Misunnelsen og skam dukker opp", skriver den anonyme profilen "Belinda Kross" i BAnetts kommentarfelt.