Tunge næringsaktører støtter opprop for lokale kokke-elever

Tre hotellkjeder, blant dem Petter Stordalens Nordic Choice hotels, NHO Reiseliv og Helgeland regionråd er blant støttespillerne som vil ha restaurant og matfag i Brønnøysund.

Helgelandsbufeen er blant de store løftene som blir til i et samarbeid mellom kokkelaug og elever. Her er det Mario Ortega og Ivar Laukholm som gleder seg til å få åpne spisesalen under en tidligere buffe, Nå får Norges kokkeforening på Sør-Helgeland støtte av tunge nasjonale næringsaktører   Foto: BÅRD PEDERSEN

Pluss

Norske Kokkers Landsforening på Sør-Helgeland mener det er svært viktig at Restaurant- og Matfaglinja ved Brønnøysund videregående skole (BVGS) opprettholdes. De har delt et opprop, støttet av tunge næringslivsaktører, på sosiale medier for opprettholdelse av restaurant og matfag i Brønnøy.