Tillitsvalgte spør hvorfor fylkesutdanningssjef brukte udokumenterte TIP-hall-tall

- Når utdanningssjefen kaster et tall på bordet som viser seg å ikke være fundamentert verken i fylkets eiendomsavdeling eller annet sted, så mener vi det er ufint spill, sier utdanningsforbundets tillitsvalgte Sturla Johansen og Iselin Thomassen Flore ved Brønnøysund videregående skole. De stiller nå spørsmål ved utdanningssjefens motiv.

Stiller spørsmål ved motiv -Det viser seg at fylkesutdanningsledelsen har argumentert uten hold i virkeligheten i saken vedrørende TIP-hallen. Hun argumenterer også for at linjer må nedlegges fordi elevtallet i Nordland går ned. Men Sør-Helgeland har nesten ikke elevnedgang de neste 9 årene, sier Utdanningsforbundets tillitsvalgte ved Brønnøy videregående skole, Sturla Johansen og Iselin Thomassen Flore.   Foto: Bente Milde

Pluss

Eiendomssjef Kurt Solaas i Nordland fylke avviste i går å være kilden til fylkesutdanningstoppenes uttalte investeringsløft på henholdsvis 40-80 millioner kroner for renovering, eller ny TIP-hall i Brønnøy. Han uttaler til avisa at det normalt er eiendomsavdelingen som utreder slik prosjektering, men at det ikke er gjort noe utredningsarbeid som kan dokumentere påstandene til Utdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar eller seksjonsleder Inga-Lill Sundset.