Fylkets eiendomssjef stiller seg undrende til den påståtte prisen for renovering av TIP-hallen

- Jeg kan ikke svare for de nevnte kostnadstallene, sier eiendomssjef Kurt Solaas.

Lokale bedriftsledere forstår ikke hvordan en renovering av TIP-hallen i Brønnøy skal koste opp til 25.000 kroner pr. kvadratmeter. -Jeg stiller meg like undrende som dem, sier eiendomssjef Kurt Solaas i Nordland fylkeskommune, som avviser fylkes-utdanningstoppenes påstand om at eiendomsavdelingen er kilden bak uttalelsene.   Foto: Thor-Wiggo Skille, Nordland Fylkeskommune

For meg høres de tallene som brukes ikke å være godt nok bearbeidet. Jeg stiller meg like undrende.

Kurt Solaas, leder for Nordland fylkes eiendomsavdeling
Pluss

Seksjonsleder Inga-Lill Sundset i Nordland presenterte en rehabiliteringspris på 40 millioner og nybyggkostnad på 80 millioner kroner for TIP-hallen på Salhus da hun gjestet Brønnøysund videregående skole tirsdag 29. oktober.