Elling Bøkestad greide det "umulige" - klatret forbi en kumulert kandidat

Spenning helt fram til siste slutt under kommunevalget i Bindal.

Det er ikke ofte at noen blir stemt forbii et partis kumulerte kandidater, men det greide Elling Bøkestad under årets kommunevalg i Bindal. Med 93 personstemmer og 8 slengere klatret han fra 5. til 4. plass på Bindalslista til tross for at de fire øverste kandidatene var kumulerte og fikk stemmetillegg.  Foto: Hildegunn Nielsen

Pluss

Da det var 26 stemmer igjen i bunken tok tellekorpset i Bindal en pause i ett døgn i påvente av eventuelle stemmer som skulle komme via posten. På dette tidspunktet var det kun én stemme som skilte regjerende Ap fra at Bindalslista og Sp i et samarbeid kunne ta over makten. Ordfører Britt Helstad uttalte til BA tirsdag formiddag at hun følte hun satt på en knivsegg.