Register-presseansvarlig har søkt jobb i Mosjøen

Rivingen er i gang for å gjøre plass Brønnøysundregistrenes nybygg på kaia. Deler av det eksisterende Register-bygget skal også etter hvert rives. Det gjør at over 100 ansatte har flyttet ut. - Avdeling virksomhetsstøtte består av 47 personer som jobber med lønn, personal, økonomi og innkjøp. De flyttet til Nordlandsbank-bygget for et par uker siden, forteller presseansvarlig Frode Nordfjellmark. De 55 medarbeiderne i avdelingen som nå heter Digitalisering og jobber med Altinn har også flyttet fra kaia. - De flyttet inn i Tore Holm-bygget mandag denne uken. Fra før er avdeling for forenkling og brukerdialog der. Den består av 73 ansatte, redegjør Nordfjellmark.  Foto: Jøran Horn

Pluss

Mosjøen og omegn næringsselskap (MON) fikk 14 søkere til en prosjektlederstilling som næringsutvikler.