Nå skal VGS-elever bygge sjøsportnaust i Svarthopen

Bygget er et samarbeid mellom sjøsportklubben, dykkerklubben og BIL.

Brønnøy sjøsportklubb får gavesjekk. F.v. Kevin Andre Valan, Alexander Aasberg Jakobsen, Birk Hagen (alle fra byggfag på BVS), Kari Johanne Aglen Johansen (fungerende leder sjøsportklubben), Kristian Wold Arnøy fra Helgeland Sparebank, Jens-Erik Hermansen fra sjøsportklubben, Viggo Karlsen fra sjøsportklubben, Hilde Berntsen fra sjøsportklubben samt Ståle Rundberg, og leder Steffen Johan Nilsen i Brønnøy dykkerklubb.   Foto: Simon Aldra

Pluss

BA har tidligere omtalt planene om å bygge et naust for sjøsport av forskjellige former i Svarthopen nord. Først var planene å ha det i vannkanten på svabergene, men dette møtte motstand, og nå skal dette i stedet bygges lenger tilbaketrukket der stiene forbi stranda krysser. Naustet skal være på cirka 75 kvadratmeter, og i høst begynner arbeidet på ordentlig.