Torgarhaugen-sjef om storsteiner på parkeringsplassen: - En god illustrasjon på den situasjonen som vi har

Tre store steiner på parkeringsplassen ved Torgarhaugen er et fysisk resultat av uenighet om en tomtebytte-avtale fra 1997 mellom Torgarhaugen AS og Per Kåre Hatten. Saken er sendt til behandling hos jordskifteretten.

Tre store steiner har dukket opp på parkeringsplassen nedenfor Torgarhaugen feriesenter. Uenighet om et makebytte fra 1997 har gjort at Torgarhaugen AS nå tar Per Kåre Hatten til jordskifteretten.   Foto: Foto: Jøran Horn

Pluss

Tidligere i år dukket det opp tre store steiner på parkeringsplassen ved Torgarhaugen AS. Steinene ligger på grensen mellom to tomteparseller som eies av henholdsvis Torgarhaugen AS og Per Kåre Hatten. I en e-post til BAnett bekrefter Per Kåre Hatten at det var han som plasserte ut steinene.