2018 gjort opp: Lønnsomt å kreve betalt for BAnett og tjukkere avis

Fredag var det generalforsamling i Brønnøysunds Avis AS.

Tjukkere avis er blant suksesskriteriene for BAs vellykkede omstilling på papir og nett, mener styreleder Henning Johansen i Brønnøysunds Avis (t.h). Fra venstre controller og nyvalgt, fast medlem til styret Olav Bjørkli (Polaris Media) og aksjonærene Stig Høyvik og John-Arne Warholm på BAs generalforsamling fredag.   Foto: Bente Milde

Det er når vi begynner å kreve at leserne skal betale for vår journalistikk på BAnett, at vi får abonnentene tilbake.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Matti Riesto Brønnøysunds Avis
Pluss

To av nærmere 270 småaksjonærer møtte opp og fikk bekreftet at de eier aksjer i en svært velholden og sprek 100 åring, lokalavisa Brønnøysunds Avis, hvor Polaris Media Midt-Norge eier 69,4 prosent av aksjene.