På Vega kan du komme til et tomt politikontor: – Rett prioritert, mener ordføreren

Politiet prøver å være tilgjengelige på kontoret åpningsdagene, men mener samtidig det er viktigere å være operative.

En av BAs lesere kom til tomt politikontor på Vega. Politioverbetjent Jan Solbakk (t.h.) sier politiet prioriterer å være på ute og på veien. Vegaordfører Andre Møller er godt fornøyd med politikontakt og politioverbetjent Leif Magne Øvrebust (t.v.). Her er de avbildet inne på det gamle lensmannskontoret på Vega - der politiet skal være tirsdager og torsdager.  Foto: Simon Aldra

Pluss

En leser fra Vega har kontaktet BA. Vedkommende var på politiets kontorer på rådhuset i 12-tiden tirsdag. Det var stengt, og på døren var det ingen lapp. Ifølge leseren skjer det ofte at kontoret er stengt når det egentlig skal være åpent. Politiets åpningstider på Vega er klokken 11-13 tirsdager og torsdager.