Sølvplass er gulle godt for Magnar

Magnar Solbakk går ikke på ski for å vinne. Ap-veteranen finner seg godt til rette med andreplass på valglista og byens nest fineste tomt.

- Noen må stå på førsteplass og noen må stå på sisteplass, sier Magnar Solbakk, som er klar for en ny periode som folkevalgt.  Foto: Matti Riesto

Pluss

Ved kommunens servicetorg får vi beskjed om å gå til kontor 5. Det viser seg å ligge innenfor kopirommet og dører merket IT og landbruk i en rekke som er uniform som i et Pushwagner-bilde. Kontor 5 har en trivelig atmosfære, fylt med bøker og tidsskriftsamlere fra gulv til tak. Flere av tidskriftsamlerne er preget av 80-tallsbokstaver og titler som «Kommuneplan», «Vi ser på kunst» og «ABM» (som nettet lærer oss var Statens samordnings- og utviklingsorgan for arkiv, bibliotek og museum).