Drømmer om et samlet sykehus med fagfolk fra hele Helgeland

Martin Fjellsøy (39) er brønnøyværing og hjertespesialist. Han mener det må være ett sykehus på Helgeland, midt på Helgeland.

Martin Fjellsøy har brukt 15 av sine 39 år på å utdanne seg til hjertespesialist (kardiolog), men måtte kjempe for å få etablere en hjerteklinikk i Brønnøysund. Nå engasjerer han seg i sykehusdebatten for å mane til samarbeid mellom byene.   Foto: Bård Pedersen

Det bør jo være målet her; å lage landets beste lokalsykehus. Det kan vi greie hvis alle er med

Martin Fjellsøy
Pluss

– La oss si at vi hadde vist alle barneskoleelevene på Helgeland et kart over regionen vår. Med bilder limt på av barn som bor i de ulike regionene. For så å be dem om å plassere et stort sykehus som skal ta seg av alle barna når de blir syke der de mener det burde ligge. Hva tror vi de ville ha svart?