BA-blomsten til støttende ansatte

Da Johnny fikk kreft brettet de ansatte opp ermene

Johnny Lorentzen er også rørt over folks giverglede. I innsamlingsaksjonen hans for Kreftforeningen er målet nådd ti ganger.

1. juni fikk Johnny Lorentzen kreft. Da stilte de ansatte på Lokalmatbutikken villig opp, og lot ham fokusere på sykdommen. Denne uken fikk Arnhild Nilsen (t.v.) og Hilde Sveli BA-blomsten som takk. Da ble de helt satt ut.  Foto: Simon Aldra

Redd for å dø? Nei. Jeg har ikke lyst, men jeg er ikke redd for det.

Johnny Lorentzen
Pluss

Da BA besøkte Lokalmatbutikken var det stengt for varetelling.  Foto: Simon Aldra

– Jeg ble syk 1. juni før sommersesongen. Det var ikke planlagt. Jeg fikk beskjed fra jentene om at jeg skulle fokusere på å bli frisk og de skulle passe butikken. De har gjort en kjempejobb, både Arnhild og Hilde som er faste, men også sommervikarene. Jeg får ikke frem nok skryt. Uten dem hadde det ikke vært noe butikk. De har tatt veldig mye av byrden av mine skuldre, sier en rørt Johnny Lorentzen til BA.

Vi går inn i butikken, der Arnhild Nilsen og Hilde Sveli er. Johnny holder BA-blomsten. De tror det er han som skal få den, han som har vært så sterk til tross for sykdommen. Men slik er det ikke.