Skal lommeboka avgjøre?

Søttar (FrP) løfter pårørende-saken inn for Helsekomiteen

- Jeg kan godt forstå det hvis Sør-Helgeland vil ha sykehustilknytning sørover, sier stortingsrepresentant for regjeringspartiet FrP, Hanne Dyveke Søttar.

-Jeg har sendt mail til helsefraksjonen vår i Stortingskomiteen, og bedt dem se på pårørendes situasjon, sier stortingsrepresentant Hanne Dyveke Søttar (FrP) foran St.Olavshospital i Trondheim. Pressefoto 

Å se på hvordan pårørende til alvorlig syke blir ivaretatt også ved et fremtidig sykehusvalg, er viktig. Margunn Ebbesen (H)

Pluss

Nå har stortingsrepresentanten løftet pårørende-saken inn for sine partikolleger Sylvi Listhaug og Åshild Bruun-Gundersen  i Helse- og omsorgskomiteen på Stortinget.  I går ble det kjent at også stortingsrepresentantene Margunn Ebbesen (H) og Siv Mossleth (Sp) mener det må tas grep i saken.