Magne Raundalen til Brønnøy

Pluss

En av Norges fremste barnepsykologer kommer til Brønnøy 26. november. Magne Raundalen skal holde et foredrag med tittelen "Bedre hjelp til traumatiserte barn". Det er organisasjonen Rusfri Oppvekst som står bak arrangementet. Det holdes i Forsamlingslokalet i Brønnøysund.

Raundalen er spesialist i Klinisk psykologi, og tidligere president i den norske UNICEF-komiteen. I Brønnøysund vil Raundalen snakke om traumeforståelse, siste nytt fra traumefelt og forskning, bedre hjelp til barn etter flukt og krig; rapport fra barnegrupper. Samt nytt håp for utsatte ungdommer, siste nytt fra tenåringshjernen og at alle kan hjelpe, vist med praktiske metoder og eksempler.

Det er daglig leder i Rusfri Oppvekst Tasim Karim-Birkeland som ønsker velkommen til arrangementet, som har alle som jobber med barn og unge som målgruppe pluss fosterfamilier og foreldre som har barn i barnehage og barneskole.