Enda en motor stjålet i Velfjord

Politiet: - Kan være mobile vinningskriminelle

Tyver har vært på ferde i også i Salbuen Marina.

60-hesteren som stod på Henry Valans båt (lengst mot land) har også forsvunnet i helga. Politiet tror det kan være mobile vinningskriminelle som står bak.  Foto: Bård Pedersen

Nå har jeg akkurat fått enda en ny motor montert på. Den var gått 7,5 timer. Og så har de pinadø vært der i helga og stjålet den også

Henry Valan
Pluss

Natt til søndag forsvant Edmund Vandalsviks påhengsmotor fra båten han har liggende i Skomovika. Da BAnett var på stedet søndag formiddag ble det antydet av flere lokalkjente at en påhengsmotor i nabomarinaen Salbuen Marina også muligens var stjålet. Avisen får kontakt med eier av sistnevnte båt, Henry Valan fra Kolvereid, mandag ettermiddag. Han bekrefter da at hans motor, en 60-hesters påhengsmotor, også har forsvunnet natt til søndag. For Valan ble dette motortyveri nummer to på et halvår.