Tanker i tiden

«Syklister tar liten plass, og jeg kjører derfor forbi med minst mulig margin i eget kjørefelt. Det er en grunn til at vi har veiskulder!»

I ukens Tanker i tiden lanserer BAs Simon Aldra teoriprøve for viderekomne. Obs! Ironiadvarsel.

Det kan være vanskelig å vite hvordan man skal forholde seg til syklister i trafikken. I alle fall for noen. Bilene på bildet har ingenting med spydighetene i ukens Tanker i tiden å gjøre.  Foto: Einar Lohne Bjøru

Pluss

I sommerferien har jeg notert meg i kommentarfeltene i sosiale medier at enkelte bilførere er litt «usikre» på hvordan de skal forholde seg til syklister i veibanen. Som fersk sjåfør med to år som syklist på baken har jeg utarbeidet følgende teoriprøve for viderekomne sjåfører. Sett ring rundt svaret du mener passer best. Det er lov å spørre en venn, og lykke til!