Ekteparet hadde ni barn, og han hadde to barn fra før.Slektstreffet hadde møtested på Gimle i Hommelstø og fredag var det presentasjon, det var prat og fortellinger.

Tre busser

Lørdag formiddag dro følget med tre busser fra Gimle til Tomaslian. Der fortalte Vigdis Ellingsen slektshistorien fra 1300-tallet og fram til 1946. Det året døde Hendriethe. Ranveig Vonheim Seip fortsatte fortellingen fra 1946 og frem til i dag.

Det var også tur til Åsenget, hvor yngste datter til Hendriethe og Alexander bodde. Stedet er i dag eid av Åsmund Vonheim Seip, sønn av Ranveig Vonheim Seip og Ivar Seip, og er i bruk som feriested. Det var de to sistnevnte som tok i mot de besøkende i dag.

Besøker museet

Lørdag kveld var det middag på Gimle for alle etterkommere og det var cirka 250 gjester av Thomasli-slekta som møtte til dekket bord.

Søndag blir det servert frokost, så står museet på Strøm på programmet. Minnetunet består av 13 hus, og alle husene står åpne for gjestene. Der får de informasjon om ting og gjenstander som er knyttet til slekten.

Hendriethe Amalie (f. 24. mai 1860) og Alexander Christian Thomasli (f. 22. desember 1852).