Gratis familiekonsert du liksom? Vidar Villa med kompanjonger fikk ingen ny venn i undertegnede på lørdag. Er det dette ungene våre hører på? Skikkelig bra altså ...

Dype meningsfulle tekster om one night stands og kjønnssykdommer. Det er nå Pedersen sin barberblad-skarpe penn hadde vært å foretrekke. Hadde det ikke vært mulig å få noe annet enn pubertal dritt servert? Er det faktisk slik at mitt 43 år gamle skrog er som en færing i en verden av yachter? Er jeg virkelig så gammeldags og treig som ikke skjønner at dette er jo i tiden og helt greit? Moderne barneoppdragelse?

Kan avsløre at lykken er stor for at min mellomste på snart ni år ikke var tilstede. Å høre poden synge på "Breaking The Law" av Judas Priest er definitivt å foretrekke.  Etter å ha observert publikum noen dager og kvelder, så lurer jeg litt på kommende fødselsstatistikk i regionen om cirka 9 måneder?

Amorøse menn og kvinner har gode dager. Når man er inne på statistikk. Hva med separasjon og skilsmisse-stats i tiden som kommer? Som tidenes amatørskribent og revolverjournalist, så må det jo være lov å skyte fra hoften og bomme ... gjentatte ganger?

God bedring!

Kid Rocks